jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

ساخت وبلاگ

Moukoko syntyi vuonna 2004, vain 15 joukkuetta tänä vuonna. Tässä iässä Bundesligan ensimmäisen tason jättiläisen Borussia Dortmundin valitsema tämä osoittaa myös, että hänen vahvuudestaan tulee uusi sukupolvi lahjakkaita nuoria pelaajia. Hän oli Borussia Dortmundin ensimmäisessä joukkueessa ja debytoi Bundesligassa ja Euroopan kilpailuissa. Uskon, että yhä useammat nuoret fanit houkuttelevat häntä, ja he ostavat jalkapallo pelipaidat seuraamaan häntä tulevaisuudessa.

Moukoko oli aiemmin osallistunut nuorisojoukkueiden kilpailuun. Hänen tehokkuutensa oli hämmästyttävä, keskimäärin maalia 40 minuutin välein kaudella 19-20. Moukokon jalkapallotaidot Borussia Dortmund pelipaita ovat uskomattomia, ja hän todennäköisesti tekee uuden historian. Borussia Dortmund joutuu ottamaan vastaan Herthan, Berliner Sport-Clubin. Jos Moukoko saa mahdollisuuden, hänestä tulee Bundesligan ja Euroopan liigan nuorin pelaaja.

Hän on nuori pelaaja, joka työskentelee ahkerasti ja on motivoitunut. Uskon, että hän tuo meille lisää jännittäviä tapahtumia tulevaisuudessa.

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018...
ما را در سایت jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amanda halvallapeliasut بازدید : 220 تاريخ : سه شنبه 13 آبان 1399 ساعت: 16:33